Officiellt: Jonas Olsson förlänger med West Bromwich

Officiellt: Jonas Olsson förlänger med West Bromwich

Jonas Olsson skriver nytt kontrakt med West Bromwich

Svensken kommer att spela i Premier League-klubben även under nästa säsong, något som bekräftades på fredagsmorgonen.

Jonas Olsson förlänger sitt kontrakt med West Bromwich Albion och kommer att spela i Premier League även nästa säsong. Svensken som kom till England 2008 efter att ha lämnat NEC Nijmegen 2008 har totalt gjort 195 matcher i den engelska högstaligan och i en intervju med Fotbollskanalen säger landslagsförsvararen att han är nöjd med beslutet.

– Vi har pratat lite löst sedan i julas och nu blev det mer intensivt på slutet. Skönt att få det klart, det har hela tiden varit mitt förstaval att stanna, säger Jonas Olsson till Fotbollskanalen.

– Jag trivs oerhört bra och vi har det bästa lag vi haft under min tid här och sedan trivs jag med upplägget att bo i London och att spela för klubben vilket är en viktig aspekt. Många av spelarna och de man jobbar med i klubben har blivit mina vänner.

Försvararens före detta kontrakt gick ut i sommar och totalt har det blivit åtta mål under tiden i England.

– Jag är mycket nöjd, annars hade jag inte skrivit på. Det är mer prestationsbaserat och det känns rimligt att när man spelar och gör det bra så får man bra betalt. Att det är på ett år passar mig bra och det är inte konstigt när man är i min ålder.

Ser du slutet på karriären?
– Nej, det gör jag inte. Hade du frågat mig för ett år sedan hade jag säkert sagt något annat. Nu känner jag att jag håller på en hög nivå och spelar hela tiden och får jag bara vara fortsatt frisk så har jag många år kvar, fortsätter han.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply