Zlatan planerar att göra film

Zlatan Ibrahimovic avslöjade nya spännande planer om en ny film

Supersvensken har gjort nästan allting: slagit rekord, publicerat en bok och gjort sig till ett av världens största idrottsnamn. Nu har Zlatan Ibrahimovic dessutom avslöjat planerna för en film i framtiden.

Tidigare idag rapporterade vi om att Zlatan Ibrahimovic är på väg till Orlando City för att bli lagkamrat med Kaká. Det är inte allt som har hänt Zlatan idag. Under en presskonferens i samband med det stundande EM-kvalet avslöjade Zlatan nämligen att han planerar att spela in en film i framtiden. Zlatan verkar gå i Wayne Rooneys  och Cristiano Ronaldos spår vilka givit sig in i filmens värld. Här kan du se Cristiano Ronaldos filmtrailer.
– Det förs diskussioner med något. Allt handlar om vad jag vill. Om jag vill. Så vi får se. Det hade varit kul om det kommit något. Men vi får se, mycket ska stämma runtomkring. Det är inte bara säga ”jag vill” och någon säger ”vi kan göra det”. Men det förs diskussioner, säger Ibrahimovic under presskonferensen som kan ses nedan.

Zlatans film kan inkludera målrekordet i Paris Saint-Germain

En del av Zlatans film kan komma att handla om hans nyliga målrekord i Paris Saint-Germain. När han gjorde två mål mot Marseille i helgen tangerade och slog han nämligen Pauletas klubbrekord på 109 mål.
– Efter de åren jag haft i PSG och projektet som pågår så känns det fantastiskt. Det är mitt fjärde år i PSG och det är första gången jag är i en klubb mer än tre år. Det är kul att få slå det här rekordet som varit där en tid. Han hade sex eller sju säsonger innan han kom upp i det rekordet. Efter tre säsonger och några månader kunde jag slå det. Nu hoppas jag att jag kan fortsätta göra mål och göra det svårt för den som kommer försöka slå det rekordet. Det känns mycket bra.

Zlatan menar dock att han inte fokuserar så mycket på det nu. Zlatan är uttagen till Sveriges trupp mot Liechtenstein och Moldavien. Enligt Zlatan så handlar allt nu om att skjuta Sverige till EM.
– Jag tänker inte så långt. Jag är här för att Sverige till EM och vi har två viktiga matcher nu som vi ska vinna. Det är mest fokus på det.

Här pratar Zlatan om att göra film – ”Zlatan – the movie”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply