Zlatan hedrad – och öppnar för flytt

PSG bäste målskytt genom tiderna

Efter att ha gjort två mål i helgens match mot Marseille berättade Zlatan att han var glad över rekordet, och osäker om framtiden.

Efter två straffmål i slutet av den första halvleken mot Marseille är nu Zlatan Ibrahimovic Paris Saint-Germain bäste målskytt i klubbens historia.

– När man slår ett rekord känns det alltid bra i laget, jag hoppas kunna fortsätta uppnå viktiga mål med klubben, säger svensken efter matchen.

Totalt har det blivit 110 mål på 134 matcher i den franska huvudstadsklubben och frågan är hur många Zlatan kommer att göra innan han lämnar PSG, något som kan hända efter säsongen. Här kan du se hur listan över tidernas främsta målskyttar i PSG såg ut för några månader sedan. Svensken öppnade nämligen för en flytt efter säsongen men var fortfarande hemlighetsfull om vilken som kan komma att bli hans nya klubbadress.

– Jag är väldigt glad i PSG, men man vet aldrig vad som händer, fortsätter Zlatan som är uttagen till Sveriges EM-kvaltrupp det kommande landslagsuppehållet där Sverige möter Liechtenstein borta fredagen den 9 oktober och Moldavien på hemmaplan den 12 oktober. Om Sverige skulle vinna de två matcher kommer man som sämst hamna på en tredjeplats, vilket innebär att man får spela playoff mot en annan grupptrea.

MLS alltid varit av intresse

Under de senare åren har Zlatan vid flertalet tillfälle rapporterats vara intresserad av en flytt till den amerikanska fotbollsligan MLS där flertalet andra storspelare finns. Namn som Kaká,, Lampard, Gerrard, Kaká, Pirlo och David Villa spelar sedan tidigare i ligan och nu kan alltså svensken bli nästa världsstjärna att spela sina sista fotbollsår på andra sidan av Atlanten.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply