Zlatan Ibrahimovic: ”Visste jag skulle ta över världen”

Zlatan Ibrahimovic: "Visste jag skulle ta över världen"

Zlatan uttalar sig om statyn i Solna

Säger i en intervju med Manchester Uniteds officiella hemsida att han redan som yngre visste att han skulle erövra världen, något som han tycker att han nu gjort.

Inför säsongen skrev Zlatan Ibrahimovic på för Manchester United efter att inte ha förlängt med sin tidigare klubb Paris Saint-Germain. Supersvensken har alltid haft ett minst sagt bra självförtroende, något som han återigen visar upp i en intervju med Uniteds officiella hemsida. I intervjun fick anfallaren bland annat kommentera den staty som kommer att byggas utanför Friends Arena Solna.

– Jag kommer från ett litet område i Malmö, ett område de kallar för Ghetto, och att få en staty i Sveriges huvudstad…. Vanligtvis gör man statyer av folk när de går bort, inte när de fortfarande lever, säger den svenske superstjärnan som hunnit bli 35 år.

Svensken som sitter på en otrolig lön i Manchester United säger även att han visste att han skulle ta över världen,

– Jag visste hela tiden att jag skulle erövra världen och jag är väldigt glad och stolt över det. Sverige är mitt lag och jag representerar det var jag än går. Jag kan inte beskriva med ord det jag upplevt i min karriär, det har varit ett otroligt äventyr med många upplevelser och detta är resultatet, en staty. Jag kan inte be om något mer.

Tidigare i november tog Malmösonen emot sin elfte guldboll och för endast ett par dagar sen bekräftade Manchester United att man ville behålla Zlatan Ibrahimovic även nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365