bet365

Eliaquim Mangala kan återvända till Manchester City

bet365
Eliaquim Mangala kan återvända till Manchester City

Valencia kan ”tappa” Eliaquim Mangala

Enligt spansk media kan Eliaquim Mangala återvända till Manchester City i januari, detta då mittförsvararen Vincent Kompany dras med skador.

Inför säsongen lånades Eliaquim Mangala in till Valencia från Manchester City för att förstärka försvaret. Tillsammans med Ezequiel Garay har fransmannen startat merparten av matcherna men nu kan 25-åringen komma att lämna Mestalla, detta redan i vinter. Enligt den Valenciabaserade tidningen Superdeporte kan City hämta tillbaka försvararen då Kompany dras med skadeproblem och kommer vara borta under en längre tid.

Mangala är endast utlånad från City yill Los Che och har kontrakt med Premier League-klubben till och med juni månad 2019. Det är fullt möjligt för City att hämta tillbaka spelaren för vårsäsongen, men Valencia kan välja att köpa den föredetta FC Porto-försvararen när säsongen är färdigspelad.

Vill hämta in Diego Godín

Det är inte första gången som spansk media skriver om att Diego Godín har intressanter i England. Uruguayanen har under de tre senaste åren kopplats ihop med både Manchester City, Chelsea och Manchester United vid varje transferfönster, men spelaren har valt att stanna i den spanska huvudstadsklubben. Spelaren själv har sagt vid flera tillfällen att han trivs väldigt bra i Atlético Madrid och att han gärna fortsätter i klubben, men att om det kommer ett bra bud kommer han att se över det.

Nu rapporterar spanska Diario AS att Manchester City återigen har kontaktat Atlético för att försöka köpa loss spelaren. La Liga-klubben har ingen intention att sälja spelaren och refererar till hans utköpsklausul som ligger på 40 miljoner euro. Det ska dock inte vara den ekonomiska biten som hindrar affären. Det ska vara spelaren själv som ser ljust på en fortsättning i det rödvita laget och inte tänker allt förmycket på att byta klubb.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365