bet365

Zidane bekräftar: Jesé på väg till PSG

Zidane bekräftar: Jesé på väg till PSG
bet365

Paris Saint-Germain nära Jesé

På presskonferensen efter Real Madrids vinst mot Chelsea bekräftade Zinedine Zidane att Jesé kan komma att lämna klubben för Paris Saint-Germain.

Jesé spåddes en mycket ljus framtid för några år sen då han blev uppflyttad från Real Madrid Castilla till A-laget men efter flera skadeproblem har anfallaren inte kommit tillbaka till den form han visade upp innan skadan. Detta samtidigt som konkurrensen om anfallsplatserna i den spanska huvudstadsklubben är stenhård då man har trion med Benzema, Bale och Ronaldo som förstaval i sin 4-3-3-uppställning.

Jesé anses fortfarande vara en mycket lovande spelare och efter Real Madrids match mot Chelsea under gårdagskvällen bekräftade lagets tränare Zinedine Zidane att 23-åringen förhandlar med Paris Saint-Germain om en flytt.

– Jesé har förhandlat med PSG, men inget är officiellt än. Jag ville inte riskera att spela honom i matchen om något skulle hända.

Tidigare har även lag som Liverpool och Arsenal visat intresse för spelaren.

Álvaro Morata stannar i Madrid

Samtidigt bekräftade även lagets franske tränare att Álvaro Morata inte kommer lämna klubben denna säsong.

– Morata är en Real Madrid-spelare och vi är lättare över att han kommit tillbaka till sitt riktiga hem. Han kommer att stanna i Real Madrid

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365