bet365

Gabriel Jesus nära flytt till Manchester City?

Gabriel Jesus nära flytt till Manchester City?

Pep Guardiola vill värva Gabriel Jesus

Enligt brasiliansk media ska Gabriel Jesus ha fått ett erbjudande att flytta till Manchester City nästa säsong, något som nu ser ut att vara nära.

Kampen om vilket lag som kommer värva Gabriel Jesus fortsätter. Tidigare har det pratats om att att FC Barcelona ska ha riktat blickarna mot spelaren då man inte lyckats knyta till sig varken Kevin Gameiro eller Luciano Vietto, två spelare som bytte klubb med varandra. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift att värva brasilianaren som sägs påminna om Neymar.

Enligt Globoesporte ska Manchester City leda i kampen om spelaren från Palmeiras, detta framför både Barça och Inter som sägs ha spelaren på sin agenda.

The Citizens sägs vara beredda att betala 16 miljoner pund för spelaren som troligtvis skulle komma att stanna i Palmeiras även nästa säsong.

Även Kroos finns på önskelistan

Den nye tränaren i Manchester City, Pep Guardiola, har sedan han kom in i klubben varit stenhård i transferfönstret. Nolito från Celta Vigo och Ilkay Gündogan från Borussia Dortmund har redan värvats in, dessutom vill den spanske tränaren ha Evertons stjärnförsvarare John Stones. Det är en uppdatering av Citys trupp som sker på Ethiad för tillfället och Pep är redo att värva mer, till vilket pris det än krävs.

Det ryktas om att han nu skall ha siktet inställt på sin före detta spelare Toni Kroos. Paret jobbade tillsammans i Bayern München ett år men därefter blev Kroos såld till Real Madrid. Guardiola sägs fortfarande vara ett fan av den tyske playmakern och vill gärna se honom spela för City. Engelska tidningen The Mirror skriver att City skall ha lagt ett monsterbud på mittfältaren Kroos på 50 miljoner pund för att försöka få loss honom från Real. De skall ha fått uppmuntrande besked som öppnar upp för en möjlig deal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply