West Bromwich och Everton vill ha Diego Rolan

bet365
bet365

Bordeauxs talang Diego Rolan är het bland West Brom och Everton

Diego Rolan håller på att få sitt stora genombrott i franska Bordeaux. Det innebär att han snart kan försvinna till Premier League då både West Bromwich och Everton är intresserade.

West Bromwich är ett stabilt lag i Premier League som ligger strax ovanför botten, men sällan mycket högre än så. Därför får man ofta svårt att hitta stora namn att plocka in och får därför istället förlita sig på lite mer okända spelare som sedan kan få ett stort genombrott i den Birmingham-baserade klubben.

Everton har det lite enklare med spelarrekryteringen. Man har inte bara värvat stora talanger, man kan även värva nyckelspelare för sina lag i Serie A och låna spelare från Barcelona. Det innebär dock inte att man bara är ute efter de mest namnkunniga spelarna. Tillsammans med West Bromwich har man nu fått upp ögonen för Bordeauxs uruguyanska talang Diego Rolan.

Håller på att slå igenom

Det senaste året har Diego Rolan, 22 år gammal, tagit enorma kliv och numer är han ordinarie i mittenlaget Bordeaux. Han har tippats få sitt  stora genombrott inom kort, men han kan försvinna till West Bromwich eller Everton innan dess menar The Sun.

Den engelska tidningen uppger att Rolan är värderad till 10 miljoner pund, cirka 130 miljoner kronor, och är tillgänglig för ungefär den summan. Anfallaren har inte bara gjort 18 mål i Ligue 1 på sina 68 framträdanden, han har även gjort 4 landslagsmål på 15 landskamper för Uruguay.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply