Mino Raiola: ”Här vill Zlatan Ibrahimovic avsluta sin karriär”

Zlatan vill avsluta karriären i Napoli

Enligt Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola vill svensken tillbaka till Serie A och avsluta sin karriären i Italien, närmare bestämt Napoli.

Zlatan Ibrahimovic och Paris Saint-Germain ser ut att gå skilda vägar efter säsongen. Svenskens kontrakt går ut i juni och ännu har man inte börjat förhandla om en förlängning av det nuvarande kontraktet. Nu öppnar Zlatans agent för en återkomst tillbaka till Serie A för spelaren som tidigare vunnit den italienska ligatiteln med JuventusInter och AC Milan. Det handlar dock inte om att gå tillbaka till någon av de gamla klubbarna, enligt Raiola vill Ibrahimovic skriva på för Napoli och avsluta karriären i södra italien.

Zlatan sa till mig att han vill avsluta karriären i Napoli, men han ingår inte i president Aurelio De Laurentiis fotbollsprojekt, säger agenten enligt Pianeta Milan.

”Gillar fansen på San Paolo

Vid flera tillfällen har Zlatan Ibrahimovic kopplats ihop med en övergång till det ljusblåa laget och för drygt ett år sen berättade Raiola att Zlatan älskar atmosfären på San Paolo-stadion.

– Jag kan avslöja att Zlatan Ibrahimovic skulle älska att spela för Napoli. Han berättade för mig han att han skulle älska det en dag eftersom han verkligen gillar atmosfären på Stadio San Paolo, sade Raiola till Sky Sport Italia.

Intresse från flera klubbar

Zlatans kontrakt med Ligue 1-klubben går ut till sommaren och flera klubbar runt om i världen är intresserade av att ta del av spelarens tjänster. Det har pratats om allt från MLS, Mexiko, Real Madrid, Milan och Manchester United men än så länge är framtiden för ”Ibra” osäker.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply