Uppgifter: Tyska giganterna för samtal med Sterlings agent

Bayern München vill ersätta Franck Ribery med Raheem Sterling

Spekulationerna kring Raheem Sterling tycks aldrig ta slut. Efter att bland andra Chelsea och Manchester City uttryckt sitt intresse för engelsmannen så har, enligt tyska medier, även Bayern blandat sig i leken om Sterlings signatur.

Raheem Sterling har varit den stora snackisen i fotbollseuropa under våren. 20-åringen har vägrat att förlänga sitt kontrakt med Liverpool och har som ett brev på posten fått massiv kritik för sitt beteende, senast igår då Liverpool-legendaren, Jamie Carragher, gick till hård attack mot yttermittfältaren och menar att han hade skämts om han hade agerat som Sterling gjort under den senaste tiden.

Storklubbarna runt om i Europa har följt utvecklingen på nära håll och Sterling har ryktats vara påväg till bland andra Chelsea, Manchester City och Real Madrid. City sägs vilja erbjuda den engelske landslagsspelaren uppemot två miljoner kronor i veckan. Men nu rapporterar tyska medier att Bayern München är sugna på att värva Sterling.

”Sterling hade passat perfekt i Bayern”

Enligt tyska Bild så letar Bayerns manager, Pep Guardiola, efter förstärkningar till sommaren. Spanjoren vill ersätta skadedrabbade Franck Ribery och anser att Raheem Sterling hade passat perfekt in i Bayerns spelstil.

Bild uppger att Bayern redan under vintern tagit kontakt med Sterlings agent angående en eventuell övergång. Nu ska man alltså ha återupptagit samtalen med Sterling för att kunna slutföra en övergång under sommaren.

Sterling, som spelat 52 matcher i alla tävlingar den här säsongen för Liverpool och gjort 11 mål, blev häromdagen utsedd till årets spelare på Liverpools inhemska fotbollsgala men buades då ut av delar av publiken.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply