bet365

Uppgifter: Mark Clattenburg fördubblar lönen i Saudiarabien

Uppgifter: Mark Clattenburg fördubblar lönen i Saudiarabien

Lämnar Premier League på grund av för lite stöd

En av Premier Leagues mest profilstarka domare, Mark Clattenburg, har i protest sagt upp sig då han anser att han och kollegorna inte får tillräckligt med stöd från Professional Game Match Officials Limited och väljer istället att gå till Saudiarabien.

Mark Clattenburg är en mycket känd domare i den engelska högstaligan, Premier League. Clattenburg har dömt fotbollsmatcher i England sedan 12 år tillbaka och har nu valt att avsluta sin karriär i England.

– Jag behöver se till min långsiktiga karriärsstrategi. Hur länge kan man vara domare? Jag har dömt i Premier League i tolv år. Pengar har aldrig drivit mig. Det handlar om drivet att göra något annat, kanske hjälpa till i rekrytering och så vidare, sade engelsmannen tidigare till The Telegraph.

The Sport Bible säger nu att en annan anledning till att domaren valt att sluta i England är på grund av att han inte känner något stöd för sig själv och sina kollegor från Professional Game Match Officials Limited, PGMOL, en organisation som skall vara på domarnas sida. 41-åringen har nu gått över till en annan utmaning i Saudiarabien där han kommer att ta över rollen som ledande över alla domare i organisationen.

Den engelska tidningen The Sun rapporterar även om att Clattenburg fördubblar sin lön och och kommer att tjäna ungefär 500 000 pund skattefritt varje år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365