bet365

Uppgifter: John Terry redo för USA – LA Galaxy först på tur

Uppgifter: John Terry redo för USA - LA Galaxy först på tur

John Terry lämnar Chelsea

Chelsea-ikonen John Terry ser ut att kunna lämna Londonklubben till sommaren, efter att inte ha förnyat sitt kontrakt, och USA uppges vara en trolig destination med LA Galaxy väldigt intresserade av stjärnan.

Det har länge talats om att John Terry kan komma att lämna Chelsea efter den pågående säsongen, även om Terry själv inte har någon lust med att lämna klubben som han har tillbringat hela sin karriär i. Men engelsmannen börjar bli till åren och tränare Antonio Conte verkar inte ha mycket till övers för mittbacken längre, som inte får så mycket speltid. Därför ser det ut som att Chelsea inte kommer att förlänga försvararens kontrakt, som går ut till sommaren, och därmed försvinner Terry från lönelistan.

Detta öppnar för andra möjligheter för mittbacken, bland annat sägs flertalet klubbar i USA och MLS vara väldigt intresserade av försvararen skriver engelska The Sun. Framförallt sägs LA Galaxy ha fått upp ögonen för Terry och kan vara beredda på att värva mittfältaren. Många stora stjärnor har tidigare spelat i USA, däribland David Beckham som spelade för just LA Galaxay. Steven Gerrard spelade även han i klubben innan han valde att avsluta sin aktiva fotbollskarriär, och Frank Lampard, som nyligen lade skorna på hyllan efter en sejour i New York City.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365