Lista: Liverpools bästa spelare i Premier League

Lista Liverpools bästa spelare i Premier League - Steven Gerrard

Liverpools bästa spelare genom tiderna – Premier League

Vilka är Liverpools bästa spelare och vilken är den bästa spelaren i Liverpool? Liverpools bästa målskytt genom tiderna? The Reds är en av Englands mest framgångsrika klubbar och har en historia bakom sig som heter duga. Det är inte bara så att man är en framgångsrik klubb, man har även haft många väldigt bra fotbollsspelare i laget. Flertalet av de spelare som varit i Liverpool har varit några av både Europas och världens bästa fotbollsspelare men trots det har man inte vunnit sen den engelska högstaligan fick namnet Premier League. Senast man vann var 1990 men efter många upp och nedgångar ser det nu ut som att Jurgen Klopp börjar få ordning på laget. Liverpool har sen Premier League drog igång 1992 haft många spelare med fina kvalitéer, Steven Gerrard, Luis Suárez och Fernando Torres är endast tre av dessa men det finns fler spelare som skrivit in sig i historieböckerna på Anfield.

Bästa spelarna i Liverpool i Premier League

Så vilka spelare är de bästa som burit den röda tröjan? Nedan har vi på Silly Season Sverige tagit fram en lista med de bästa spelarna i Liverpool sen 1992. De tio bästa finns med på listan och vi kommer snart gå igenom vilka de är. Först vill vi dock rekommendera några andra av våra populära listor som publicerats på Silly Season Sverige. Ta gärna en titt på de, detta efter att vi gått igenom Liverpools bästa spelare Premier League.

 

10. Pepe Reina

Liverpools bästa spelare någonsin

Han stod för flera fina insatser i liga och i FA-cupen, hans instats mot ChelseaAnfield 2007 tog Liverpool till Champions League-final. Klubben har haft många bra målvakter under de senaste åren, men Reina har varit den bästa målvakten i Liverpool under Premier League.

9. John Barnes

Lista Liverpools bästa spelare i Premier League - John Barnes

Spelade i klubben 1987-1997 och kommer väl ihågs av fansen. Tog två ligaguld med klubben då man vann ligan 1988 och 1990.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply