bet365

Manchester United på jakt efter Leroy Sane

Manchester United på jakt efter Leroy Sane

Den unge högerytterns framsteg har dragit blickarna till sig

Schalke 04:s högerytter Leroy Sane är eftertraktad av många med sina kvalitéer på planen och Manchester United är nästa klubb att uppvakta den unge mittfältaren.

Manchester United rapporteras vara väldigt intresserade av att värva Schalke 04:s högerytter Leroy Sane som de hållit ett öga på under en tid skriver The Daily Mail. Sane gjorde nyligen sitt nionde mål för säsongen i Schalkes 4-1 vinst mot Hoffenheim på lördagen och har även stått för sex assists. Han har identifierats som en potentiell värvning för Manchester City såväl som FC Barcelona men Schalke är väldigt benägna av att behålla den unge talangen för åtminstondes en säsong till. Sane själv har uttryckt en önskan om att få spela för Barcelona, frågan är om den tiden är kommen ännu eller om ett pit stop i en annan klubb skulle göra tonåringen gott.

Schalke har nekat uppgifterna om att det ska finnas en utköpsklausul på 28 miljoner pund i Sanes kontrakt och har sagt att han är värd närmare 40 miljoner pund, detta för att avvärja potentiella köpare.

Även Portugals landslagsman Joao Mario är av intresse för United och har varit i god form under den gångna säsongen för Sporting Lissabon och har blommat under Jorge Jesus ledarskap. 23åringen har redan dragit uppmärksamheten till sig från Paris Saint-Germain och det rapporteras om att ett bud på 27 miljoner pund blev nekat under helgen. Föga förvånande omnämnde Marios agent sin klient som den bäste portugisiske spelaren i den portugisiska ligan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365