Turner räddade poäng åt Norwich

Det var två lag med tveksam form som kom till mötet på Villa Park, där Norwich visade sig bli det bollförande laget. Och visst var det också gästerna som kom till de farliga lägena, men Aston Villas målvakt Guzan stod för fina räddningar i den första halvleken.

Men vi skulle trots allt få vittna ett mål i matchens första halvlek mellan bottenlagen, där det något överraskande var hemmalaget som tog ledningen. En långboll upp på Holman, som hittade in snyggt med ett inspel i straffområdet från vänster till Benteke, som helt frå i straffområdet placerade in bollen i nätmaskorna.

Norwich tog över matchen i den andra halvleken och började direkt trycka på¨efter en kvittering. Extra tungt blev det för Aston Villa när Joe Bennett drar på sig sitt andra gula kort i den 52a matchminuten. Ett reducerat Aston Villa krigade därefter mot ett offensivt jagande Norwich, som efter många om och men lyckades spräcka Guzans noll i Aston Villas mål.

Efter en farlig situation där Aston Villa med minsta marginal lyckades täcka ut till hörna, slog Norwichs Snodgrass gästernas hörna snabbt mot ett virrigt Aston Villa-försvar. Michael Turner sprang sig fri i straffområdet och styrde in hörnan läckert via hemmalagets bortre stolpe.

Norwich fick en bra chans på tilläggstid för att ta samtliga poäng, men matchen slutade 1-1 på Villa Park.