Tottenham och Sevilla i jakt på Marc Bartra

Tottenham och Sevilla i jakt på Marc Bartra

Barcelona är villiga att sälja

Tottenham och Sevilla är favoriter till en underskrift från Marc Bartra till sommaren och Barcelona sägs vara villiga att sälja försvararen, med en återköpsklausul inskrivet i ett eventuellt kontrakt.

Både Tottenham och Sevilla sägs vara intresserade av att värva Barcelonas försvarare Marc Bartra och Barcelona skall vara beredda att sälja honom, med villkoret att det finns en återköpsklausul i kontraktet enligt The Mirror. Den centrala försvararen har haft det svårt att få speltid med a-laget, trots att han fick spela från start för Spanien i deras senaste vänskapsmatch mot England och Luis Enrique ska vara villig att låta spelaren gå. Den 25 årige försvararen har sedan tidigare intresserat Tottenham och Manchester United och Premier League klubbar har möjligheten att höja, kanske till och med dubbla hans nuvarande lön på 35 000 pund i veckan.

Barcelona legendaren Carles Puyol representerar Bartra och skall ha träffat Mauricio Pochettino nyligen på Spurs Lodge för att diskutera klubbens planer för sommarens värvningar. Vilken försäljning det än gäller som involverar den spanska toppklubben skulle involvera en återköpsklausul, något som är favoriserat av Spaniens största klubbar, och Sevilla är en av de La Liga klubbar som håller ett extra öga öppet för försvararen.

Bartra spelar i Barcelonas A-lag sedan 2010 och har vunnit La Liga 4 gånger med klubben, såväl som Copa del Rey 2 gånger och Champions League 2 gånger. Som väldigt ung började han i Espanyol med sedan 2002 spelar han för Barcelona och har jobbat sig uppåt från ungdomsakademin till B-laget innan han kom igenom till A-laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply