Officiellt: Mauricio Albornoz klar för AFC Eskilstuna

Officiellt: IFK Göteborg lånar Mauricio Albornoz
bet365

Albornoz klar för allsvenska nykomlingen

AFC fortsätter att värva frenetiskt. Under gårdagskvällen blev Mauricio Albornoz klar för den allsvenska nykomlingen.

Åtta nya spelare, det är vad den allsvenska nykomlingen lyckats värva in under det nya året, och än har inte transferfönstret stängt. Nu ansluter sig ytterligare en spelare till truppen i form av Mauricio Albornoz.

–  Vi får in en spelare med mängder av allsvensk rutin och som kan användas på olika positioner, säger sportchefen Azad Budak till AFC Eskilstunas hemsida.

– Han kommer att bidra med sin professionella inställning till sitt fotbollsspelande och han är hungrig och inställd på att göra ett bra jobb.

Albornoz har dubbelt medborgarskap, svenskt och chilenskt, och har god erfarenhet från Allsvenskan. Han fostrades i Brommapojkarna och gick därefter till Åtvidaberg. Förutom dessa klubbar han även representerat IFK Göteborg och GIF Sundsvall på allsvensk nivå, och nu blir AFC Eskilstuna alltså hans femte klubb i Sveriges högstadivision.

Precis som många andra klubbar kommer AFC att träningsspela inför den allsvenska starten. Andra lag som inom kort kommer att spela träningsmatcher är AIK och IFK Göteborg. Även Hammarby har träningsmatcher inbokade och även de regerande svenska mästarna Malmö FF är i full gång med att spela ihop sig inför seriestarten då de just nu är i Spanien på träningsläger.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply