Officiellt: Piñones Arce ny tränare i Hammarby

Officiellt: Piñones-Arce ny tränare i Hammarby

Förra säsongen spelade Pablo Piñones Arce i Hammarby – nu tar han över jobbet som andretränare i samma klubb efter sparkade Carlos Banda och kliver in bakom Nanne Bergstrand.

Pablo Piñones-Arce lämnade efter förra säsongen Hammarby efter ett par år i klubben som bland annat resulterade i uppflyttning i Allsvenskan. Många trodde nog då att det skulle bli för evigt, men efter karriären påbörjade 34-åringen  studier för att bli fotbollstränare. Nu har han fått sitt första jobb – i just Hammarby.

Kliver in bakom Nanne

Nyligen klev han åter in i Bajen som ”players manager”, och efter att andretränaren Carlos Banda under måndagen officiellt tvingades lämna sin post tar den forne anfallaren ytterligare ett steg i sin nya karriär utanför planen.
Piñones-Arce kliver in bakom Nanne Bergstrand som andretränare och hans första match på bänken blir när mamarby möter Häcken efter EM-uppehållet.
– Jag är glad att vi kommit överens med Pablo om en tränarroll i Bajen, säger Hammarbys sportchef Mats Jingblad till klubbens hemsida.

”Känns väldigt bra”

34-årige Piñones-Arce har fortfarande ett par steg kvar av tränarutbildningen, men kommer fortsätta med den under tiden. Om sitt första jobb säger han till klubbens hemsida:
– Det känns väldigt bra. Jag kan klubben, jag känner grabbarna och jag känner ledarstaben väl och vet hur de vill jobba och vilken typ av fotboll de står för, säger Piñones Arce.

 

 

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply