Uppgifter: Samir Nasri utreds för doping

Uppgifter: Samir Nasri utreds för doping

Efter att Twitterkontot hackats

Samir Nasris besök vid en hälsoklinik kan bli kostsamt. Spelaren utreds nu för doping, enligt Expressen.

SevillaSamir Nasri har hamnat i blåsväder. Först så ska hans Twitter ha hackats, vilket ledde till magstarka inlägg från spelarens konto. I denna veva lade Drip Doctors, en hälsoklinik i Los Angeles, upp en bild på att Nasri skulle ha varit på besök där. Fransmannens besök på hälsokliniken ska ha gjort att spanska antidopningsbyrån AEPSAD ska ha reagerat. De utreder nu spelaren för doping, uppger Expressen.

– Att en idrottsman befinner sig på en sådan klinik är bara misstänksamt, säger en representant för AEPSAD enligt Expressen.

Det påstås att Nasri var på kliniken för att få en så kallad intravenös injektion. En sådan injektion kan göra så att man undviker uttorkning under en lång fotbollssäsong. Dock så är det endast tillåtet, enligt spanska antidopingsbestämmelser, att ta sådana injektioner om de innehåller mindre än 50 milliliter av ett ämne. Det är nu det som ska utredas.

Det finns även vissa undantag. Spelare kan bland annat få dispens om han är inlagd på sjukhus eller ansökt om ett speciellt tillstånd.

Ska förhöras

Det påstås att spelaren kommer att förhöras av AEPSAD när Nasri återvänder till Spanien under den här veckan.

Fransmannen har representerat Sevilla sedan i somras. Han är för tillfället utlånad från Manchester City till den spanska klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply