Inter riktar blickarna mot Alexis Sanchez

bet365
Inter riktar blickarna mot Alexis Sanchez

Högst upp på Inters önskelista

Inter är på jakt efter nyförvärv. Högst upp på klubbens önskelista finns Arsenals Alexis Sanchez, skriver Daily Mirror.

Inter ligger sjua i Serie A. Man har fem poäng upp till tredjeplatsen, som innebär kval till Champions League. För att nå den platsen vill klubben förstärka sin spelartrupp. Det har exempelvis hävdats att Inter kan slå till på Tottenhams Moussa Sissoko och att italienarna även drömmer om en värvning av Angel Di Maria. Nu talas det om dock om att klubbens drömvärvning istället finns hos ArsenalInter vill allra helst plocka in Alexis Sanchez, uppger Daily Mirror.

Det här är inte första gången som chilenaren kopplas ihop med den italienska klubben. I slutet på november talades det om att Inter var på väg att lägga ett superbud på spelaren.

Det är dock oklart om Inter kommer att vilja plocka in Sanchez redan i januari. Källor inom den italienska klubben säger att Inters ägare är mer villiga att spendera stora summor under sommaren 2017, istället för under det kommande transferfönstret i vinter.

Konkurrens

Inter kan behöva jobba hårt för att värva 28-åringen. Det är ytterst osäkert om Arsenal kommer att gå med på att sälja spelaren. Dessutom är italienarna inte den enda klubben som jagar spelaren. Sanchez har tidigare även ryktats till klubbar som Manchester City och Juventus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply