bet365

Uppgifter: Cristiano Ronaldo förlänger med Real Madrid

Uppgifter: Cristiano Ronaldo förlänger med Real Madrid
bet365

Enligt spanska uppgifter stannar portugisen

Cristiano Ronaldo tillsammans med Dani Carvajal ryktas stanna kvar i Real Madrid efter att diskussioner om en förlängning i oktober har flutit upp till ytan och kontraktet ryktas räcka till 2023.

Det har länge talats om huruvida Cristiano Ronaldo kommer att stanna kvar i Real Madrid eller inte. Trotjänaren har spelat i huvudstadsklubben sedan 2009 och superstjärnan är ständigt omgärdat av rykten om huruvida hans framtid finns i Real eller inte, med många av Europas största klubbar som hoppas på att få höra att stjärnan är tillgänglig för försäljning, men ännu har ingenting hänt. 31åringen står för närvarande på ett kontrakt till 2018 och det börjar bli dags för Real att tänka på en förlängning om de vill knyta sig an till anfallaren.

Nu rapporterar flertalet spanska medier att den portugisiska anfallaren, som i somras äntligen fick vinna EM tillsammans med sitt Portugal i Frankrike men som dessvärre skadade sig under finalen och tvingades avstå finalmatchen samt början av säsongen för Real, kommer att förlänga med Real Madrid. Det rör sig om ett kontrakt som sträcker sig till 2023 och kommer att skrivas under i oktober. Även lagkamraten Dani Carvajal kommer att skriva på ett nytt kontrakt enligt uppgifter.

Paris Saint-Germains tränare Unai Emery har kommenterat Ronaldos framtid och menar på att han tror att portugisen kommer att stanna i Real rapporterar ESPN.

– Ronaldo är ett fysiskt under och han kan fortsätta att spela på den högsta nivån under en längre tid. Från vad jag har hört och läst vill han avsluta sin karriär i Madrid, sade den före detta Sevillatränaren.

Kontraktet innebär att Ronaldo skulle skriva på att spela för Real Madrid tills hans är 38 år gammal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply