Francesco Totti: ”Jag var nära på att gå till Real Madrid”

Francesco Totti: ”Jag var nära på att gå till Real Madrid”

Roma-ikonen fyller 40 år

Roma-ikonen Francesco Totti, som har spenderat hela sitt liv i klubben, fyller idag 40 år och är fortfarande en aktiv och använd spelare, och nu avslöjar Totti att han var nära på att byta klubb.

Inom dagens fotboll träffar du sällan på spelare som har representerat en klubb under hela deras karriärer, än mindre framgångsrika sådana. Francesco Totti är en mycket unik fotbollsspelare, som inte enbart har spenderat hela sitt liv i Serie A-klubben Roma utan även är där än idag, vid 40 års ålder som en aktiv spelare och kapten i laget som förra veckan gjorde Romas 1-3 mål i förlusten mot Torino.

Nu har den legendariske fotbollsspelaren avslöjat att han 2003 var mycket nära på att lämna Roma för Real Madrid, rapporterar ESPN. Han berättar hur han var mycket nära på att gå över till den spanska klubben men hur en blandning av familj, vänner och kärleken till Rom gjorde att han stannade kvar i staden och klubben.

– Jag var på väg dit 2003, även om det inte stämmer att jag var i Spanien. Men sedan hjälpte mitt hjärta, mina vänner och min familj mig att reflektera på det och som tur är är jag fortfarande här för att berätta historien. Och sedan var det problem med kontraktet jag skrev på, jag tänkte verkligen på att byta klubb, sade Totti.

– Jag vet inte hur jag hamnade här, sade Totti angående det faktum att han aldrig föreställde sig spela vid 40 års ålder och fortfarande göra skillnad.

– Kanske är det för att jag inte har några laster, jag är fortfarande intakt och jag har fortfarande viljan, passionen och beslutsamheten att fortsätta njuta av det.

– Jag skulle vilja tacka alla från djupet av mitt hjärta. Jag hade aldrig förväntat mig en hyllning som denna, sade Totti till sist angående alla hyllningar han har fått på sin födelsedag.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply