Real Madrid jagar Monacos supertalang Kylian Mbappé

18-årige Kylian Mbappé på Real Madrids radar

Real Madrid har för tillfället värvningsförbud, men det kommer att upphöra till sommaren och då kan den spanska storklubben börja köpa spelare igen, något som de verkar vara väldigt benägna att göra då de nu uppges jaga Monacos stortalang Kylian Mbappé.

De båda storklubbarna från den spanska huvudstaden Atletico Madrid och Real Madrid, fick från och med förra sommaren ett köpförbud. Förbudet gällde även under vinterns januarifönstret men för Real Madrids del kommer det att upphöra till den kommande sommaren, medan Atletico fortfarande riskerar att inte kunna värva till sommaren.

För Real Madrids del handlar det nu om att först och främst försöka hitta en målvakt då klubbens nuvarande keeper, Keylor Navas, inte alls presterat väl.

Kan ersätta Benzema med Mbappé

Dessutom vill La Liga-giganten försöka värva en stortalang i form av Monacos Kylian Mbappé. Den franske anfallaren kan spela både som forward och ute på kanterna, vilket gör honom extra eftertraktad. Det faktum att han gjort sju mål och sex assist 18 matcher för den franska ligaettan gör inte det hela sämre.

Real Madrids Alvaro Morata och Karim Benzema ryktas båda bort från klubben, och Madrid-laget skulle då vara i starkt behov av en renodlad målskytt, som dock även kan göra assist som Mbappé.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply