Real Madrids Alvaro Morata vill gå till Chelsea

Spanska uppgifter: Alvaro Morata vill lämna Real Madrid för Premier League-ettan Chelsea

Real Madrid-anfallaren Alvaro Morata är på väg att lämna klubben, i alla fall enligt den spanska tidningen Diario Gol. Enligt samma källa ska han ha pratat med Chelseas tränaren, Antonio Conte, om en eventuell flytt till London-laget redan till sommaren.

Alvaro Morata har på sätt och viss fått sitt riktigt genombrott i Real Madrid – men än så länge väntar han på ett erkännande från såväl tränare, klubbledning och fans. Den 24-årige anfallaren såldes för ett par säsonger sedan till Juventus för 200 miljoner kronor, varav Real Madrid köpte tillbaka anfallaren tillbaka i somras för 300 miljoner.

Han har i ligaspelet gjort sex mål på 14 matcher, varav många varit som inhoppare. Även i Champions League har det hunnit bli två mål på fem av sex gruppspelsmatcher, varav det ena – mot Sporting Lissabon – gjordes i slutminuterna som inhoppare.

Kan lämnar för Chelsea redan i sommar

Nu kan han dock komma att lämna den La Liga-jätten. Enligt den spanska tidningen Diario Gol har stjärnan pratat personligen med Conte om att få gå dit till sommaren, något som är möjligt då Diego Costa bland annat ryktas vara på väg till Kina för en monsterlön.

En eventuell lön eller övergångssumma för flytten till Chelsea har det inte spekulerats om ännu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365