bet365

Guardiola: ”Jag kommer aldrig att återvända till Barcelona”

Guardiola: "Jag kommer aldrig att återvända till Barcelona"

Stjärntränaren kommer inte tillbaka

Efter att Barcelona blivit totalt överkörda av PSG i Champions League tidigare i veckan har kritiken över tränare Luis Enrique haglat, och någon som har talats om som en ersättare till tränaren är den före detta tränaren Pep Guardiola, som dock avvisar ryktena helt.

Manchester Citys nuvarande tränare Pep Guardiola har kopplats ihop med en flytt tillbaka till sitt gamla lag FC Barcelona skriver Squawka. Efter att Barcelona tidigare i veckan på ett pinsamt vis förlorade mot Paris Saint-Germain i Champions League har det talats om vem som kommer att ersätta tränare Luis Enrique.

Guardiola var tidigare tränare i Barca, och en mycket framgångsrik sådan. Tillsammans med klubben vann han Champions League två gånger såväl som La Liga hela tre gånger, och succétränaren har talats om som en mycket rimlig ersättare till Enrique. Guardiola själv avvisar dock bestämt ryktena:

– Jag kommer aldrig att återvända till Barcelona för att träna där, sade Guardiola till den spanska tidningen AS.

– Min tid där är borta, avslutade tränaren.

Det ser mörkt ut för Enrique, som måste ordna något slags mirakel för att de skall kunna kvalificera sig vidare i Champions League, och med ett kontrakt som löper ut i slutet av säsongen krävs det mycket för att han skall bli erbjuden en förlängning. Bland annat har Evertons Ronald Koeman talats om som en möjlig efterträdare.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply