Chelsea sluter upp i jakten på Mahmoud Dahouds signatur

Chelsea sluter upp i jakten på Mahmoud Dahouds signatur

Många klubbar är intresserade

Borussia Mönchengladbachs Mahmoud Dahoud är en av Tysklands mest eftertraktade talanger för tillfället, och den centrale mittfältaren jagas bland annat av Liverpool, Paris Saint-Germain, Juventus och Borussia Dortmund, och nu ansluter även Chelsea till jakten.

Mahmoud Dahoud har spelat i Borussia Mönchengladbach sedan han kom från Düsseldorfs ungdomsakademi 2010, och den tyska västklubben har det gått allt bättre och bättre för, och de senaste två säsongerna har man lyckats kvala in till Champions League. I år går det dock desto sämre och för närvarande ligger klubben i mitten av Bundesliga-tabellen.

För Mönchengladbachs stjärna Mahmoud Dahoud går det dock allt bättre och bättre. Den centrale mittfältaren har uppmärksammats av en hel rad klubbar och bland annat sägs Paris Saint-Germain, Juventus, Liverpool och Borussia Dortmund alla vara intresserade. Enligt uppgifter skall Dortmund så gott som kommit överens med mittfältaren om en flytt, men nya uppgifter menar på att så inte alls är fallet.

Enligt engelska The Guardian skall nu Chelsea ha anslutit till jakten på den attraktive box-till-box-mittfältaren, en spelartyp de länge letat efter och bland annat jagat i Atalantas Franck Kessie. Dahoud sitter på ett kontrakt som går ut sommaren 2018 och skall ha vägrat att skriva under en förlängning med den tyska klubben. Den 21-årige mittfältaren har varit med om en turbulent höst, efter att Gladbach bytt tränare och presterat så undermåligt, och chansen är stor att han kommer söka sin lycka någon annan stans.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply