Barcelona fortsätter att jaga Cesar Azpilicueta

Barcelona fortsätter att jaga Cesar Azpilicueta

Vill värva Chelseas ytterback

Barcelona vill fortsatt värva Chelseas ytterback Cesar Azpilicueta, uppger Football Espana.

Barcelona är på värvningsjakt. I år misslyckades man med att vinna Champions League, nu ska man se till att det inte sker under den kommande säsongen. Under de senaste dagarna har det sagts att klubben vill värva Paulo Dybala om Neymar lämnar och att Marquinhos vill flytta till Barcelona. Nu verkar en till spelare kunna flytta till Katalonien.

Enligt Football Espana vill Barcelona fortfarande värva Cesar AzpilicuetaChelseas spanska ytterback. Redan för två veckor sedan påstods det att Barcelona jagar Azpilicueta, och nu uppges det att den spanska klubben ska ha kontaktat Chelsea för att se om de kan tänka sig att släppa spanjoren. Egentligen vill Barcelona hellre värva Hector Bellerin från Arsenal, men med vetskapen om att Arsene Wenger inte vill släppa spelaren har man nu istället inriktat sig på att plocka in Azpilicueta.

Barcelona är dock inte den enda klubben som vill värva ytterbacken, som är med i Spaniens trupp under EM 2016. Tre andra klubbar sägs också vara ute efter spelaren. Dessa tre klubbar är La Liga-kollegorna Real Madrid och Athletic Bilbao och tyska Bayern München.

På samma gång som att Barcelona jagar Azpilicueta kan man även vara tvungna att sälja ett antal spelare i sommar. Det är redan bekräftat att Dani Alves lämnar Barcelona, och tidigare har det uppstått rykten som sagt att Javier Mascherano byta klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365