AC Milan riktar in sig på Barcelonas Arda Turan

AC Milan riktar in sig på Barcelonas Arda Turan

Möjligt att de låter mittfältaren lämna

FC Barcelonas mittfältare Arda Turan har inte fått möjlighet att bevisa sig i klubben och med AC Milan väldigt intresserade av den attackerande mittfältaren kan Barcelona vara villiga att låta den turkiske landslagsmannen lämna klubben.

AC Milan uppges vara intresserade av att värva FC Barcelonas kraftpaket och attackerande mittfältare Arda Turan skriver TMW. Turan sitter på ett kontrakt med Barcelona till juni 2020, men har inte lyckats med att bli den mittfältsmotor som alla hoppades att han skulle bli och antalet speltillfällen har ännu inte blivit så många som den turkiske landslagsmannen hoppades på. Milan skall vara redo att förhandla om en deal för Turan under det kommande transferfönstret i januari. Turan kom till Barcelona sommaren 2015 på en deal värd 34 miljoner euro. Barcelona sägs dock vara redo att sälja mittfältaren för runt 23 miljoner euro.

29åringen spelade tidigare i Atletico Madrid, där han tillbringade fyra år med huvustadslaget, där han fick vara med och vinna La Liga, Copa del Rey, spanska supercupen såväl som Europa League och var även den förste turkiske spelaren att vinna La Liga. Innan dess spelade Turan i Galatasaray, där han även började sin karriär. Han tillbringade åren 2000-2011 i den turkiska klubben och var till och med kapten.

Sommaren 2015 gick Turan till Barcelona från Atletico Madrid i en stor transfer, men tack vare Barcelonas dåvarande transferförbud fick mittfältaren inte lov att registrera som spelare, och därmed spela för Blaugrana, förrens i januari 2016, då transferförbudet skulle hävas. Efter enbart en halv säsong i klubben har han inte fått visa vad han kan men kan ändå nu säljas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply