bet365

Juventus återkommer för Blaise Matuidi

Juventus återkommer för Blaise Matuidi
bet365

De italienska mästarna ger sig inte

Paris Saint-Germains mittfältsklippa Blaise Matuidi har under sommaren ryktats vara nära en flytt till de italienska mästarna Juventus, en flytt som var mycket nära men aldrig blev av och Matuidi stannade i PSG, men Juventus ger sig inte utan sägs vara beredda att försöka i januari igen.

Under sommarens transferfönster var det många affärer som var nära på att bli av, som nästan gick igenom men som på grund av det ena eller andra inte materialiserade sig. Paris Saint-Germains mittfältare Blaise Matuidi kopplades under större delen av sommaren ihop med en flytt till de italienska mästarna Juventus, en flytt som de flesta trodde skulle ske. Det sägs att spelaren och klubben till och med hade kommit överrens om en överskådlig överrenskommelse. Men Deadline Day kom och gick utan att affären blev av och Matuidi är fortfarande en PSG-spelare.

Nu rapporterar Tuttosport att Juventus trots detta inte har gett upp utan i nästa transferfönster i januari kommer att ge det hela ännu ett försök. Ligue 1-jättarnas president Nassr Al-Khelaifi kräver fortfarande 35 miljoner euro för mittfältaren medans Juventus är bereda att sänka priset till unefär 28 miljoner euro.

Matuidi kom till Paris Saint-German 2011 och sitter på ett kontrakt som sträcker sig till 2018. Den franske mittfältaren anlände från franska Saint-Etienne och har hunnit med att vinna mycket i den franska huvudstadsklubben. Det har hunnit bli fyra ligatitlar samt franska cupen, franska ligacupen och franska supercupen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply