bet365

Antoine Griezmann: ”Kan redan se mig själv i USA”

Antoine Griezmann: "Kan redan se mig själv i USA"

Vill avsluta karriären i MLS

Framtiden är för Antoine Griezmann ännu ett mysterium, men för nuvarande är fransmannen tillfreds i Atlético Madrid och han har även planer på att avsluta karriären i David Beckhams nya fotbollsklubb i MLS i USA.

Antoine Griezmann har ryktats kunna gå till Manchester United såväl som till Manchester City eller Barcelona och det länge varit väldigt oklart vad som kan komma att hända med fransmannen, då Atlético Madrid även är väldigt benägna om att få behålla sin stjärnanfallare. Griezmann själv har nu kommenterat sin framtid och menar på att han gärna ser sig själv spela i USA, i den amerikanska fotbollsligan Major League Soccer, och gärna för David Beckhams nya fotbollsklubb som är under uppbyggnad.

– USA är vart jag vill avsluta. Jag älskar staterna, sade Griezmann via Goal.

– Jag vill följa NBA och gå med mina barn till varje match. Jag kan redan se mig själv där. Jag vet ännu inte vilken stad men varför inte spela för Beckhams franchise i Miami? Att spela under Beckham hade varit det bästa.

– Jag mår väldigt bra i Atlético Madrid. Ärligt talat så kan jag inte se mig själv lämna klubben. Folk talar ofta om England, men jag är här. Och sedan, att gå från Atlético till Real, det måste vara svårt. Jag tänker inte nödvändigtvis testa på det. Jag tänker inte på det, avslutade anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply