James Rodriguez i förhandlingar med Paris Saint-Germain

James Rodriguez i förhandlingar med Paris Saint-Germain

Colombianen på väg bort från Madrid

James Rodriguez har under en längre tid ryktats vara på väg bort från Champions Leaguesegrarna Real Madrid då han får alldeles för lite speltid och ryktena säger att nästa klubbdestination blir Paris Saint-Germain.

Real Madrids James Rodriguez kan komma att stå inför ett klubbyte. 24åringen har blivit allt mer och mer opopulär på Bernabeu och detsamma gäller under tränaren Zinedine Zidane. Speltiden har krympt allt mer och Rodriguez blev relegerad till Real Madrids b-lag medans många av a-lagsspelarna fick vila mellan de stora Champions Leaguematcherna. Han har inte lyckats med att hitta sin plats i laget och buropen från publiken blir bara allt högre och högre. Rodriguez har inte riktigt lyckats med att visa vad han går för och det ser ut som att ett klubbyte inte är allt för långt borta. Ryktena säger att Frankrike ser ut att bli nästa potentiella anhalt.

Den spanska tidningen AS skriver att rapporter från Frankrike, främst via Yahoo Sports France, tyder på att Rodriguez är i förhandlingar med Paris Saint-Germain om en eventuell flytt till Paris. Den franska sidan skriver att PSG har lagt in en högre växel nu på transfermarknaden, detta efter att den nye tränaren Unai Emery tillkommit. Värvningarna av spelare som Hatem Ben Arfa och Grzegorz Krychowiak har redan gjorts officiella och det sägs nu att direktörernas uppmärksamhet är riktad mot James. Förhandlingarna parterna emellan sägs vara långt gångna, detta enligt information från någon nära klubbens president.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply