bet365

Søren Rieks agent: ”Klubbar kommer att försöka värva honom”

bet365

IFK Göteborg kan tappa sin danske stjärna

IFK Göteborg var nära att vinna SM-guld 2015, men IFK Norrköping knep det framför näsan på dem. Nästa år hoppas man kunna gå hela vägen, men då kan få klara sig utan sin danska stjärna Søren Rieks.

Søren Rieks var en utav IFK Göteborgs allra bästa spelare under den gångna säsongen, då han med sin fina målform såg till att Blåvitt var med i guldstriden in i det sista. Nästa år måste man kanske försöka upprepa det utan Rieks, i alla fall om man ska tro spelarens agent Fredrik Risp, som menar att det finns många utländska klubbar som vill åt hans klients tjänster.

”Ett par klubbar kommer att försöka värva honom”

Agenten Fredrik Risp bekräftar att det finns stort intresse hos utländska klubbar, men att inget bud har lagts ännu.

– Det finns klubbar i Kina, arabländerna, Turkiet och Ryssland med flera som följer Sören. Det finns inget konkret ännu men jag tror det kommer bli ett par klubbar som i januari kommer göra ett försök att värva honom, säger han till GP.

– Han trivs väldigt bra i Blåvitt så det ska till ett väldigt bra ekonomiskt villkor för att han ska lämna, fortsätter agenten.

”Inte så att jag söker mig bort”

Sören Rieks själv känner ingen stress över en flytt från Blåvitt, då han trivs bra i klubben.

– Just nu händer inte så mycket, kommer det något i januari så får man ju titta på det. Men jag tar det lugnt, det är inte så att jag söker mig bort, säger han till GP.

– Barn nummer två är på väg och det är viktigt för mig att familjen trivs. Familjen trivs verkligen i Göteborg, fortsätter Rieks.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply