Santos erbjuder Neymar nytt kontrakt

Neymar är en av världens absolut hetaste spelare på marknaden och den senaste veckan har rykten florerat om att Barcelona princip gjort klart med en övergång i framtiden för Neymar. Men nu dementerar Santos vicepresident dessa uppgifter, och avslöjar själv samtidigt att man kommer att påbörja förhandlingar om ett nytt kontrakt för anfallsstjärnan.

Klubbens verkställande kommitté har redan beslutat att vi har för avsikt att förlänga hans[Neymars] kontrakt till efter 2014, och vi arbetar för att  få det att hända”, berättade Odilio Rodrigues för UOL.

”Vi har
redan öppnat samtal med Neymars far, som förnekar att det finns något typ av avtal[med Barcelona] och vi tror honom. Han sade att Neymar kommer att vara där han är lycklig.”

Det var främst Barcelona-försvararen Dani Alves uttalanden som drog igång Neymar-cirkusen i veckan, men vicepresidenten dementerar dessa uppgifter som han samtidigt inte direkt är överraskad över att få höra.

Nyheterna från Daniel Alves är inte något nytt. Neymar säljs varje dag, och det finns alltid nyheter som säger att han har sålts. De säger till och med att Santos har fått lite pengar. Det är väldigt vanligt, men det finns inga förhandlingar mellan Santos och någon annan klubb.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply