Förre Real Madrid-presidenten besviken på Mourinho

Real Madrids förre president Ramon Calderon, pratade ut med talkSPORT igår. Vissa ord var en del syrliga passningar till lagets tränare Jose Mourinho.

”Real Madrid har stora problem med Jose Mourinhos attityd. Vi är inte vana vid att ha en tränare som klagar på domslut, Uefa och skador. Det är något som jag ogillar. Vi är vana vid att lämna snacket på planen”.

Calderon fortsatte: ”Det verkar som att han kommer att lämna och det verkar som PSG är hans nästa stopp. Han säger att han kommer att stanna, men jag tror inte på honom. Många saker har gått för långt och jag tror inte Real accepterar hans beteende längre. Några spelare, framför allt de spanska stjärnorna, är väldigt besvikna på Mourinhos beteende. Det är inte vana vid det. De ogillar det helt enkelt.

Ramon fortsatte med syrliga kommentarer och ifrågasatte Florentino Perez om anställningen av Mourinho. Trots vetskapen om att Mourinho var som han var. 

”Jag har alltid sagt att det är presidentens fel. Jose Mourinho lurar ingen. Han har inte ändrat sig ett skit och kommer alltid vara som han är. Var han än är så uppför han sig på detta vis. Florentino Perez borde vetat detta när Mourinho anställdes”. 

”När jag kontrakterade Cristiano Ronaldo, så skedde affärerna med Jorge Mendes, som är agent för både Ronaldo och Mourinho. Jorge pratade om konsekvenserna att värva en person som Mourinho. Jag trodde samma sak som jag får bekräftat nu. I Reals historia så har man aldrig haft en tränare som beter sig som Mourinho”.


 


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply