Real Madrid på jakt efter Paul Pogba

Real Madrid på jakt efter Paul Pogba

Real Madrid och Paul Pogba kan slå världsrekord

Real Madrid är beredda att sätta nytt världsrekord för att locka över Juventus-stjärnan Paul Pogba till den spanska huvudstaden. Det spekuleras om priser över 1,2 miljarder kronor för att konkurrera ut Barcelona och Manchester City.

Paul Pogba, 22, kan säljas till Real Madrid för världsrekordsummor. Detta enligt rapporter från brittiska The Sun, som skriver att prislappen kan komma att överstiga £100 miljoner (cirka 1,24 miljarder kronor) vilket skulle göra Juventus-mittfältaren till världens dyraste spelare genom tiderna.

Barcelona och Manchester City har sedan tidigare varit intresserade av att värva den franske landslagsmannen och enligt The Sun fick Premier League-klubben ett bud på 894 miljoner kronor nekat i förra sommarens transferfönster. Barcelona kom då nära att värva 22-åringen, men katalanerna misslyckades.

Paul Pogba kan lockas över av Zinedine Zidane

De båda klubbarna förväntades fortsätta kämpa om Pogbas signatur den här sommaren, men nu har Real Madrid (med 3,1 miljarder kronor i transferbudget) gett sig in i leken på allvar. Anledningen? Zinedine Zidane har tagit över som tränare på Santiago Bernabéu.

Pogba sades tidigare föredra en flytt till Barcelona men är också en stor beundrare av landsmannen och legendaren Zidane, vilket kan få honom att välja Real Madrid i stället. Om Zidane stannar kvar på tränarposten även efter säsongen kommer president Florentino Pérez försöka värva Pogba, samtidigt som han också förbereder en ordentlig genomgång av spelartruppen inför sommarens transferfönster.

Paul Pogba tillhörde tidigare Manchester United

Franske landslagsmittfältaren Paul Pogba kom till Manchester United som 16-åring 2009, men lyckades aldrig slå sig in i A-laget och såldes därför vidare till Juventus i augusti 2012. Sedan dess har innermittfältaren blommat ut till en av världens absolut bästa spelare och vunnit tre Serie A-titlar på raken. 25 A-landskamper med Frankrike återfinns också på 22-åringens meritlista.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365