Officiellt: Yannick Bolasie till Everton

Officiellt: Yannick Bolasie till Everton

Lämnar Crystal Palace

Yannick Bolasie lämnar Crystal Palace för att flytta till Everton. Detta bekräftar Liverpoolklubben på sin officiella hemsida.

Efter fyra år i Crystal Palace ger sig Yannick Bolasie ut på ett nytt äventyr. Spelaren har skrivit på för Everton, vilket klubben har meddelat på sin officiella hemsida.

– Bolasie är en ”blue.” 27-åringen har skrivit på ett femårskontrakt med Everton till juni 2021. Han är en kraftfull och snabb ytter med en mängd tricks och spännande dribblingar. Han kommer bära tröja nummer 14 i klubben, skriver Everton på den officiella hemsidan.

Bolasie själv ser fram emot sin tid i Everton.

– För mig var det självklart att komma hit. Det här är en stor klubb, vilket jag har märkt när jag har mött Everton tidigare år, säger Bolasie till Evertons hemsida.

– Men nu när jag har kommit hit så är jobbet inte färdigt. Jag måste fortsätta att jobba hårt. Jag är redo för denna utmaning.

Positiv till Koeman

Spelaren ser även fram emot att samarbeta med Ronald Koeman, klubbens tränare.

–  Det kommer att vara riktigt intressant att få lära av Ronald Koeman, som var en fantastisk mittback som spelare och spelade med några av de bästa spelarna i världen.

– Den här säsongen kommer att vara riktigt spännande och jag kan inte vänta på att få vara en del av den.

Inte första värvningen

Bolasie är inte den enda spelaren som Everton har värvat under sommaren. Sedan tidigare har man också plockat in Ashley Williams från Swansea. Dessutom ryktades det om tidigare idag att man även jagar Joe Hart, som kan vara på väg bort från Manchester City.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365