Andres Iniesta skadad i två veckor – Jeremy Mathieu missar tre

Andres Iniesta skadad i två veckor - Jeremy Mathieu missar tre
bet365

Skadade sig mot Sevilla

Andres Iniesta och Jeremy Mathieu missar flera matcher under den kommande tiden. De skadade sig mot Sevilla och är borta i två respektive tre veckor, uppger Football Espana.

Barcelona vann borta mot Sevilla med 2-o i det första mötet av två den spanska supercupen. Dock så fanns det smolk i lagets segerbärare. Både Andres Iniesta och Jeremy Mathieu skadade sig. Den förstnämnda ådrog sig en knäskada, medan Mathieu skadade den bakre lårbensmuskeln. På grund av detta blir Iniesta borta i två veckor och Mathieu missar tre veckor, uppger Football Espana.

Därmed missar båda spelarna med största sannolikhet tre matcher. Dessa är returmötet mot Sevilla, plus de två inledande matcherna i La Liga mot Real Betis och Athletic Bilbao. På grund av landslagsuppehållet mellan den 29e augusti och 9e september är det troligt att båda spelarna kan återvända till matchen mot Alaves den 10e september.

Iniesta och Mathieu är inte de enda spelarna i Barcelona som är skadade. Marc-Andre ter Stegen skadade sitt vänstra knä under en träning i förra veckan.

Försäljning av Bravo?

Trots att ter Stegen för tillfället är skadad ryktas det om att hans målvaktskollega Claudio Bravo kan vara på väg att lämna klubben. Igår kom uppgifter som påstod att Manchester City är på väg att värva Claudio Bravo. Även ter Stegen själv har tidigare kopplats ihop med den engelska klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365