GIF Sundsvall skriver på med mittfältstalangen Amaro Bahtijar

Mittfältstalang klar för GIF Sundsvall

På onsdagen skriver GIF Sundsvall på sin hemsida att man gjort klart med Amaro Bahtijar som tidigare varit och provspelat hos Udinese.

För inte så längesen provtränade Amar Bahtijar med Serie A-klubben Udinese, nu har 17-åringen skrivit kontrakt med allsvenska GIF Sundsvall, det skriver Medelpadklubben på sin hemsida under onsdagen.

Klubbens sportchef Urban Hagblom är väldigt nöjd med spelaren och säger till klubbens hemsida att han har allt för att bli en elitspelare.

– Amaro är en mycket spännande talang. Han är en kreativ central mittfältare med en bra passningsfot och har en fin spelförståelse. Han har dessutom en härlig karaktär vilket är grunden för en elitspelare, säger sportchefen Urban Hagblom till hemsidan.

17-åringen har signerat ett tvåårigt lärlingskontrakt med den allsvenska klubben.

– Det känns jättebra att komma till en allsvensk klubb, jag har haft en stark utveckling den här säsongen och hoppas att fortsätta att utvecklas i GIF Sundsvall, säger Amaro Bahtijar till hemsidan.

Tidigare har mittfältaren provspelat i Serie A-klubben i Udinese och har även blivit uttagen till landslagsläger på Bosön.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply