Officiellt: Milan lånar ut Paletta till konkurrent

Gabriel Paletta lånas ut till Serie A-konkurrenten Atalanta

Det har inte varit någon succé för Gabriel Paletta i Milan sedan ankomsten i januari. Nu lånas han därför ut till Atalanta resten av den nyligen påbörjade säsongen.

Gabriel Paletta har varit på en hel del äventyr under sin karriär. Den Argentina-födda mittbacken inledde sin karriär i Banfield från hemlandet, flyttade sedan till Liverpool där han spelade en säsong innan han, via en sejour till hemlandet och Boca Junior, begav sig till Italien. I Italien har han representerat Parma och hans nuvarande klubb Milan.

Men det blev inte som han tänkte i Milan efter en imponerande höst i ett problemfylld Parma. Den italienska landslagsmannen har fått se sig omsprungen på mittbacksplatsen under sommaren och han har inte startat under säsongsinledningen. Därför lånas han ut till Serie A-konkurrenten Atalanta.

Bekräftas på Milans officiella hemsida.

Affären bekräftas både på Atalantas officiella twitterkonto och på Milans officiella hemsida. Det som skrivs är att han lånas av Atalanta säsongen ut. Om det finns någon köpoption på 29-åringen står inte klart.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply