Officiellt: Michael Carrick förlänger med Manchester United

Michael Carrick förlänger med Manchester United

Det blir ytterligare ett år för engelsmannen

Michael Carrick har valt att förlänga ytterligare ett år med Manchester United och den nu 34årige mittfältaren säger sig vara väldigt nöjd med beslutet att stanna i klubben han har varit en del av i 10 år.

Manchester Uniteds mittfältare Michael Carrick har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över ett år bekräftar klubben via deras officiella hemsida. Carrick kom till United från Tottenham under 2006 och har sedan dess kommit att bli en stor och viktig del av Uniteds mittfält. Med klubben har han haft äran att vinna fem stycken Premier Leaguetitlar såväl som Champions League. Veteranen har nu valt att förlänga sin karriär i United och föregående år fick han spela 42 matcher i alla turneringar under Louis van Gaal och var med och vann FA cupen 2015-16. Spelaren själv är mycket nöjd över förlängningen.

– Den här fantastiska klubben har varit en del av mitt liv de senaste 10 åren, så jag är överlycklig att den här otroliga resan fortsätter, sade han till klubbens officiella hemsida.

– Det är fantastiskt att få möjligheten att jobba under Jose Mourinho, som har uppnått så mycket under sin tränarkarriär. Jag skulle vilja tacka fansen för deras stadiga stöd. Att vinna FA cupen var ett speciellt ögonblick och, förhoppningsvis, kan vi fortsätta att vinna mer troféer i framtiden, avslutade han.

– Michael är en väldigt intelligent mittfältare och läser spelet enormt bra. Jag är nöjd över att han kommer att förlänga sitt kontrakt, sade nye tränaren Jose Mourinho om kontraktsförlängningen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply