Officiellt: IFK Norrköping förlänger med tre spelare

Sjölund, Johansson och Dagerstål förlänger med IFK Norrköping

IFK Norrköping är mitt uppe i en glödande het guldstrid och trots att man förlorade senast mot Djurgården så har man presenterat några goda nyheter. Daniel Sjölund, Andreas Johansson och Filip Dagerstål förlänger med klubben.

En av svensk fotbolls största överraskningar de senaste åren har varit IFK Norrköping. Den klassiska klubben har med ett frejdigt spel, en ungdomlig satsning och ett seriöst arbete spelat hem ett SM-guld 2015, mitt framför näsan på favoriterna IFK Göteborg och Malmö FF.

I sommar kom ett inte helt oväntat spelartapp. Arnor Traustasson stack till Österrike, Emir Kujovic såldes till Belgien och Christoffer ’Totte’ Nyman gick till Tyskland. Trots dessa förluster har Peking gått minst lika bra under succétränaren Jens Gustafsson. Under torsdagen presenterade man tre nya goda nyheter: Daniel Sjölund, Andreas Johansson och Filip Dagerstål förlänger med klubben.

Skriver på till 2018 och 2020

Nyckelspelarna Daniel Sjölund och Andreas Johansson har förlängt sina kontrakt till och med säsongen 2018. Filip Dagerstål har skrivit på till och med 2020. Detta är Jens Gustafsson mycket nöjd med.
– För IFK Norrköping är det oerhört glädjande att vi har nått överenskommelser med tre spelare som symboliserar så mycket av den positiva vardagsmiljö och fotbollskultur som präglar föreningen i dag, säger han till hemsidan och fortsätter:

– Det är tre kontraktsförlängningar som inte bara ger oss trygghet på fotbollsplanen – de kommer också med ett stort ansvar för att bära vidare den positiva IFK-kultur som de har varit med att skapa och att lämna efter sig det arvet.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply