Officiellt: IFK Norrköping förlänger med Gentrit Citaku

Gentrit Citaku har fått förlängt med IFK Norrköping efter en fin säsong. Det meddelar klubben på sin officiella hemsida.

IFK Norrköping har allt i egna händer när det gäller att ta hem Lennart Johanssons pokal och titeln i Allsvenskan. Man ligger för tillfället strax före IFK Göteborg och AIK i tabellen med tre omgångar kvar att spela. De som har visat vägen för ”Peking” är många av klubbens egna talanger som tagit stora kliv i utvecklingen och presterar bra i den svenska högstaligan.

Gentrit Citaku förlänger med Peking

En av dessa är Gentrit Citaku, 19, som nu har fått förlänga med klubben. Managern Janne Andersson är mycket nöjd över nyheten, vilket han berättar för klubbens officiella hemsida.

– Jätteroligt att vi har lyckats förlänga med ”Genta” som har tagit jättestora steg framåt i år. Det ska bli väldigt spännande att följa hans fortsatta utveckling, säger tränaren.

Spelaren själv är nöjd med det nya kontraktet, även om han är medveten om att han skulle kunna få mer speltid någon annanstans.

– Speltiden har varit ganska begränsad men det förstår man som det har gått för laget. Jag har kört på hårt och velat utvecklas och jag tycker att det har gett resultat. Jag har byggt upp min fysik, orkar mer och har inte haft lika långa skadeperioder som tidigare, säger Gentrit Citaku till hemsidan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply