bet365

Officiellt: Guillermo Molins klar för Panathinaikos

Förre MFF-stjärnan Molins klar för grekiska storklubben Panathinaikos

Det blir inget återkomst i Malmö FF för den förre allsvenske stjärnan Gulliermo Molins. Den uruguayanskfödde mittfältaren med svenskt pass skrev under dagen på för den grekiska klubben Panathianikos.

Gulliermo Molins debuterade som 17-åring för Malmö FF, efter att en säsong tidigare representerat deras ungdomslag. I fem år tillhörde sedan uruguayanen, som dock levt nästan hela sitt liv i Sverige, den skånska klubben. 2011 beslöt han sig för att testa lyckan som utlandsproffs, något som slutade i moll.

Han skadade sig omedelbart direkt och en korsbandsskada såg till att krångla till det ännu mer för mittfältaren som även han testa på ett lån i den spanska La Liga-klubben Real Betis innan han återvände till Malmö FF.

Ville ha för hög lön

I somras lämnade Molins Malmö FF för att gå till den kinesiska ligan, det efter lönestrul med Malmö FF. Hade skåningarna accepterat mittfältarens lön hade han troligtvis blivit en av de bäst betalda spelarna i hela Allsvenskan, något MFF inte hade råd med.

Nu är han istället klar för den grekiska storklubben Panathinaikos. Laget ligger efter 19 omgångar femma, med hela 16 poäng upp till ettan Olympiakos. Till andraplatsen skiljer det dock bara tre poäng.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply