Hammarbys Johan Persson på väg tillbaka efter skadan

Bajen-mittfältaren om skadan: “Jag är på väg tillbaka – men är inte helt hundra”

Hammarbys mittfältsgeneral Johan Persson har varit plågats av ett diskbråck sedan oktober 2016. Nu berättar den förre Öster-spelaren om hur han är på väg tillbaka, men att han fortfarande inte känner sig helt hundra i kroppen.

Johan Perssons uppryckning tillsammans med Hammarbys defensiva krafter var anledningen till att Hammarby gick från ett riskera att åka ur Allsvenskan under vårsäsongen till att gå utan stora poängtapp under hela hösten, förutom mot storlag som Malmö och i det tuffa regionsderbyt mot AIK Solna.

Persson fanns dock inte med under slutet av säsongen och det på grund av en diskbråcksskada som plågat honom sedan oktober förra året. Nu förklarar mittfältaren sin situation för Fotbollskanalen.

“På bättringsvägen”

– Jag har jobbat med diskbråcket i snart tre och en halv månad nu. Det har blivit bättre och bättre, och jag är med och tränar så smått med laget nu. Men har jag fortfarande en bit kvar innan jag kan gå in i spel, säger Hammarbys Johan Persson till Fotbollskanalen.

– Får jag inga bakslag hoppas jag kunna vara med något i cupen i alla fall. Men det är från träning till träning med hur det känns, ibland får jag backa och ibland kan jag tycka på. Men jag siktar på att vara med lite i cupen i alla fall, så får vi se, säger han.

På lördag spelar Hammarby en ny match på försäsongen då IFK Norrköping gästar på Tele 2 Arena i Stockholm.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply