Officielllt: James Keene stannar i Halmstads BK

Har skrivit på ett kontrakt över 2,5 år

Anfallaren James Keenes framtid är besvarad. Spelaren som var i Halmstads BK på ett korttidskontrakt har nu skrivit på ett kontrakt över 2,5 år med den allsvenska klubben.

Den rutinerade spelaren inom svensk toppfotboll, James Keene, valde efter att ha spelat för GAIS, Elfsborg och senast Djurgården inom svensk fotboll, att skriva på ett korttidskontrakt med den allsvenska klubben Halmstads BK. Det har den senaste tiden varit något obesvarat om anfallaren skulle stanna kvar i klubben efter kontraktstiden eller om han skulle söka sig vidare.

Nu har beskedet kommit. Anfallaren har valt att stanna i den allsvenska bottenklubben och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 2,5 år.
– Jag trivs oerhört bra med klubben och med staden. Det är en fantastiskt fin förening så det ska bli skönt att vara här och hjälpa den framåt, säger Keene till klubbens hemsida.

”Jag är väldigt glad”

Ett besked som även klubbens manager Janne Jönsson är mycket glad över att ha fått från den 29-årige engelsmannen.
– Jag är väldigt glad, säger Jönsson.
– Jag tror jag pratar för klubbens, mina egna, medspelarnas och övriga intressenters vägnar när jag säger att det är oerhört kul att han väljer att stanna. Det har känts ömsesidigt och bra. James har trivts fotbollmässigt, socialt och med staden här i Halmstad. På plan tar han med sig spelskicklighet, attityd och har bidragit med att förbättra en redan bra träningskultur.

”Fansen är jätteviktiga för oss”

James Keene, som på sina åtta matcher gjort två mål för laget, blev dessutom framröstad till månadens spelare i maj av klubbens supportrar.
– Jag har ju gjort ett par mål och så kämpar jag. Det är väl det som fansen gillar. Men det är kul, fansen är jätteviktiga för oss, säger han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply