bet365

Officiellt: Luca Toni förlänger med Hellas Verona

Veteranen har kritat på ett nytt kontrakt

Glädjande uppgifter kommer för Hellas Verona-fansen. Anfallsstjärnan Luca Toni har nämligen skrivit på ett nytt kontrakt med den italienska klubben.

Den rutinerade anfallaren Luca Toni har stått för en makalös säsong i sitt Hellas Verona. Den italienske målskytten var årets främste målskytt i Serie A och vann den inhemska skytteligan tillsammans med Inters Mauro Icardi på 22 gjorda mål. Den tidigare VM-guldmedaljören har länkats bort från Hellas Verona efter det, med bland annat Australien som potentiell nya anhalt.

Kontrakt till sommaren 2016

Men nej, ni kan andas ut Hellas Verona. Er rutinerade hjälte i anfallet har nämligen idag skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Kontraktet sträcker sig över den kommande säsongen för spelaren, som annars kunde lämnat som bosman nästa månad.

“Hellas Verona FC vill informera att de har förnyat och förlängt kontraktet för Luca Toni. Den bäste målgöraren av Hellas historia i högsta divisionen är redo att skriva en ny sida av sin karriär och i historien av Verona,” lyder ett pressmeddelande på klubbens hemsida.

Och anfallsstjärnan själv uttryckte också sin glädje över att bli kvar i den italienska klubben.
— Jag är laddad över att fortsätta detta fantastiska äventyr i Gialloblu. Det är det rätta valet för mig och min familj. Jag vill tacka presidenten, klubben och fansen. Så länge som jag mår som jag gör, så kommer jag fortsätta spela fotboll. Jag kan knappt bärga mig till att det nya säsongen drar igång, säger stjärnan.
— Forza Verona!

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply