Manchester United erbjuder 50 miljoner euro för Sergio Ramos

Manchester United erbjuder 50 miljoner euro för Sergio Ramos
bet365

Jose Mourinho vill värva Sergio Ramos till Manchester United

Enligt både brittiska och spanska medier ska Manchester United försöka värvar Real Madrids mittförsvarare Sergio Ramos under vinterns transferfönstret.

Ryktet om att Sergio Ramos skulle lämna Real Madrid för Manchester United har varit igång under de senaste säsongerna men mycket tyder på att den spanske mittbacken har använt United som en anledning för att förbättra sitt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben, ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020.

Nu kommer The Mirror med uppgifter om att Jose Mourinho vill värva Sergio Ramos till Old Trafford under vinterfönstret men det kommer inte bli någon billig affär för de engelska jättarna. Enligt tidningen ska United vara beredda att betala en summa på närmre 50 miljoner euro för att köpa loss 30-åringen.

Trots flera storvärvningar inför den pågående säsongen har Manchester United inte fått den start som både klubbledningen och fansen förväntat sig. Man har värvat spelare som BaillyMkhitaryanZlatan Ibrahimovic och Paul Pogba men har endast tagit nio av femton möjliga poäng i inledningen av årets upplaga av Premier League, något som gjort att Mourinho vill förstärka försvarslinjen när transferfönstret öppnar i vinter.

SE ÄVEN: FIFA häver Real Madrids transferförbud

SE ÄVEN: Mittfältsstjärnan nära att lämna Real Madrid

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply