bet365

Luis Suarez: ”Jag vill avsluta karriären i Barcelona”

Luis Suarez Jag vill avsluta karriären i Barcelona

Luis Suarez vill stanna i FC Barcelona karriären ut

FC Barcelona besitter världens farligaste anfallstrio i Neymar, Lionel Messi och Luis Suarez. Den sistnämnde kom till klubben sist av trion, men han vill spela hela sin karriär i storklubben.

Luis Suarez är en av världens absolut bästa anfallare och med sin extrema skicklighet i boxen kompletterar han Neymar och Lionel Messi på ett underbart sätt. Trots att Suarez har många, många problem så är hans fotbollskvalitéer helt unika och FC Barcelona kan skatta sig lyckliga över att ha anfallaren i laget.

Tidigare har Suarez öppnat för att återvända till Liverpool även om främst Manchester City försökt köpa honom. Han kommer dock vara kvar i Barcelona i ett tag till och pengarna som Barca betalade för Suarez har verkligen varit väl spenderade. Nu vill han också avsluta sin karriär i den spanska storklubben.

”Jag är i världens bästa lag”

29-åringen har redan gjort 62 mål på sina 70 La Liga-matcher sedan ankomsten för två år sedan. Han har inga planer på att lämna avslöjar han i en intervju med ESPN.
– Jag är i världens bästa lag med världens bästa spelare. Jag slet rejält för att komma hit och vill njuta av det och fortsätta nå mina mål – att vinna titlar, säger han enligt ESPN och fortsätter:

– Jag skulle verkligen vilja avsluta karriären här, men det förutsätter att man håller sig på högsta nivå hela karriären. Och så långt tänker jag inte än. Det är bara några få som haft äran att lägga skorna på hyllan här.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply