bet365

Liverpool intresserade av Timo Horn och Jonas Hector

Liverpool intresserade av Timo Horn och Jonas Hector
bet365

En dubbelvärvning från Bundesligaklubben kan ske

Liverpool har visat intresse för två nyckelspelare i 1. FC Köln, målvakten Timo Horn och försvararen Jonas Hector, som båda har haft en bra säsong hittills i den tyska klubben vid Rhein.

Liverpool visar stort intresse för 1. FC Kölns målvakt Timo Horn och försvarare Jonas Hector, som båda är viktiga spelare i Effzehs trupp. Enligt uppgifter från den tyska tidningen BILD så skall scouten Matthias Hamann, bror med före detta landslagsspelaren och Liverpoolproffset Didi Hamann, ha varit närvarande på läktaren bland annat under Kölns 1-3 förlust mot Schalke.

Målvakten Timo Horn har sedan en längre tid tillbaka varit av intresse för flera engelska toppklubbar som Liverpool, Arsenal och Manchester United. Hans egen önskan om att så snart som möjligt få spela internationellt är ingen hemlighet. 22 åringen har ett kontrakt med Köln som går ut 2019 och en utköpsklausul på ca 9 miljoner euro.

Real Madrid, Arsenal, Manchester United – när sådana klubbar skulle visa intresse, skulle jag tänka över det. Inte med några andra, säger Horn själv.

Försvararen Jonas Hector blev först intressant å ett internationellt plan efter det att han blev uppkallad i landslaget. Nu visar han även sina kvalitéer som sexa i FC Köln. Han har ett kontrakt som löper ut 2018 och 25 åringens marknadsvärde ligger på runt 8 miljoner euro. Hectors plan är först och främst en framtid i Köln, men skulle Liverpool göra en seriös ansats att värva honom kan det alltid bli en fråga om pengar.

Men enligt sportchefen Jörg Schmadtke finns det ännu ingen anledning att få panik.

– Det finns inga förfrågningar, erbjudanden eller liknande. Besöket från Hamann gör mig inte nervös, säger Schmadtke.

– På senare tid har han varit här ganska ofta hos oss på arenan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply