bet365

Liverpool-Bordeaux Tv kanal – vilken kanal visar LFC-matchen?

Liverpool-Bordeaux TV kanal i Sverige – svensk sändning och TV-tid!

Vilken kanal visar Liverpool-Bordeaux? Vem visar LFC Bordeaux?  bet365 och Unibet visar många stora sportevenemang via live stream. Vem sänder LFC-Bordeaux CL-match? LFC vs Bordeaux fotbollsmatch på TV? När spelas Liverpool – Bordeaux och vem visar Liverpool – Bordeaux matchen på TV?

Silly Season har tagit reda på all info som rör Liverpool-Bordeauxs Europa League match på TV idag torsdag den 26 november 2015 i Anfieldbet365s erbjudande inför matchen här!  Här får du reda på vem som sänder LFC mot Bordeaux på TV, TVtider för Liverpool-Bordeaux Europa League TV sändning samt samtliga matcher i Europa League gruppspel.

Se Liverpool-Bordeaux Europa League TV sändning gratis på TV och live stream?

bet365 och Unibet streamar många matcher gratis via live streaming. Discovery Networks Sweden äger TV-rättigheterna för Europa League Tv-sändningar och som det ser ut så kommer samtliga Europa League matcher i gruppspelet att sändas på Eurosport 2 och Kanal 9. Eurosport 2 kommer att sända en särskild TV-sändning inför samtliga matcher i Europa League. Unibet LFC-Bordeaux erbjudande här!

GRATIS LIVE STREAM
GRATIS LIVE STREAM SPELA RISKFRITT
+ 1000 KR I BONUS  + 1000 KR I BONUS + 1000 KR RISKFRITT
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes
Hämta bonus här! Hämta bonus här! Spela riskfritt här!

Liverpool-Bordeaux på TV – Odds för dig som vill tippa på LFC-Bordeaux matchen!

Spela på LFC vs Bordeaux matchen? bet365, Unibet och Ladbrokes är några av spelbolagen kryddar till matcher i Europa League. Inför LFC match så verkar bolagen ligga på latsidan när det gäller särskilda erbjudanden till svenska spelare. Däremot så har betfair riktigt bra erbjudanden för engelska spelare.

Ifall du ska betta på LFC-Bordeaux eller någon annan i Europa League eller Premier League match så måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. bet365, Unibet och Ladbrokes erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

Tippa på LFC-Bordeaux eller betta på Bordeaux matcher i Europa League?

Hitta de bästa oddsen på LFC-Bordeaux hos  bet365, Unibet och Ladbrokes. Vad är bästa oddset på LFC-seger och hur mycket får man tillbaka på en satsad 100-lapp på LFC -seger? Som du säkert förstår så är oddsen mot en Malmö seger inte så stor, speciellt inte med tanke på att fransmännen utklassade Bordeaux sist. Därav så är det inte så många som förväntar sig något annat en kross ingen tror svenska Malmö kommer att ta några poäng mot Zlatans LFC.

GRATIS LIVE STREAM
GRATIS LIVE STREAM SPELA RISKFRITT
+ 1000 KR I BONUS  + 1000 KR I BONUS + 1000 KR RISKFRITT
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes
Hämta bonus här! Hämta bonus här! Spela riskfritt här!

Europa League på TV idag – inför matchen Liverpool vs Bordeaux

Liverpool Bordeaux stream gratisBordeaux kommer att resa till Anfield för att möta Liverpool i Europa League gruppspelet. Liverpool kommer att vara utan sin playmaker Philippe Coutinho när de möter Bordeaux i Europa League på torsdag kväll. Coutinho drabbades av en mindre skada i lördagens Premier League match mot Manchester City där Liverpool tog hem en 4-1 seger mot City. Brasilianaren beräknas vara tillbaka i tid för att möta Swansea City i Premier League på söndag.

Liverpool Bordeaux streaming gratisJürgen Klopp lag vet att en seger på Anfield över det franska laget kommer att kvalificera Reds vidare till omgång 32 i Europa League. För närvarande Liverpool tvåa bakom Sion med 6 poäng och en vinst för Liverpool ger en möjlighet att bli gruppvinnare. En vinst borde egentligen inte vara några problem då Bordeaux för tillfället ligger på plats 13 i Ligue 1 och har inte vunnit några matcher i gruppspelet. Samtidigt har Liverpool sviktat väldigt mycket på sistone och har hittills bara vunnit en av sina fyra gruppspelsmatcher och det var mot bottenlaget Rubin Kazan.

Europa League Grupp B

P Pts
FC Sion Sion 4 8
Liverpool FC Liverpool 4 6
FC Girondins de Bordeaux Bordeaux 4 3
FC Rubin Rubin 4 2

Sist Liverpool möte Bordeaux den 18 september på Nouveau Stade de Bordeaux så slutade matchen 1-1. Bordeaux spelade oavgjort mot Liverpool i öppningsmatchen av Europa League gruppspelet och de kommer att ta alla chanser de får att vinna mot Liverpool som inte är direkt toppform. Liverpool kommer att vara utan Coutinho, Mamadou Sakho och Jordan Henderson.

Liverpool-Bordeaux Tv kanal - vilken kanal visar LFC-matchen?

Liverpool – Bordeaux TV-sändning och TV-tid – 20:45 på Eurosport 2

Liverpool-Bordeaux TV-sändning och TV-tid – 20:45 på Eurosport 2

TV-tiden för LFC -Bordeaux är 26 november och matchen börjar sändas kl 20:45 på Eurosport 2. TV-sändningen börjar sannolikt redan kl. 20:00.

När spelas Liverpool-Bordeaux ?

LFC-Bordeaux matchen spelas den 26 november och kl. 20:45 på Anfield.

Var sänds Liverpool-Bordeaux ?

LFC-Bordeaux sänds på kanal Eurosport 2 och eurosportplayer.se.

LIVE STREAMING GRATIS
LIVE STREAMING GRATIS SPELA RISKFRITT
+ 1000 KR I BONUS  + 1000 KR I BONUS + 1000 KR RISKFRITT
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes
Hämta din bonus här! Hämta din bonus här! Spela riskfritt här!

Frågor och relaterade sökningar till LFC Bordeaux TV kanal, stream m.m.

LFC mot Bordeaux vilken kanal
fotbollsmatch LFC Bordeaux
LFC Bordeaux tv kanal
LFC Bordeaux ikväll tid
LFC mot Bordeaux tv
Bordeaux  – LFC på nätet gratis
Bordeaux  – LFC spelar kanal
LFC Bordeaux speltid
Playoff LFC Bordeaux på tv
Vilken kanal LFC Bordeaux
LFC Bordeaux sändning
Vart spelar LFC Bordeaux 8 december
LFC Bordeaux stream
LFC Bordeaux stream 2015
LFC Bordeaux live stream
LFC Bordeaux stream gratis
LFC Bordeaux live
LFC Bordeaux live gratis
LFC Bordeaux internet
LFC Bordeaux fotboll TV
LFC Bordeaux TV kanal
LFC Bordeaux mål
LFC Bordeaux biljetter

TV-tider Europa League

Här kan du läsa mer om TV-rättigheterna för Europa League och vilken kanaler som kommer att visa Europa League på TV. Här kan även du se hela Europa Leagues spelprogram.

TV-rättigheter Europa League

Discovery Networks Sweden har förvärvat rättigheterna till Europa League och matcherna kommer att sändas i Eurosport 2 samt Kanal 9. Discovery Networks Sweden har säkrat rättigheterna till Europa League för de kommande tre säsongerna. Eurosport 2 och Kanal 9 blir sändande kanaler för den klassiska turneringen där svenska klubbar som AIK, IFK Göteborg och Elfsborg kan ställas mot storlag som Liverpool och Napoli.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply